ΠΕΡΑΙΑ

Ε.Ο. 17ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΕΡΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΔΕΝ

2392 072598

peraia@almapet.gr

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00
  • Σάββατο 09:00 – 20:00

"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ"

Με γνώμονα το παραπάνω σλόγκαν, ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2013 να κάνουμε την αγάπη μας για τα ζώα, πράξη. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι θα έβρισκαν τα «πάντα». Τροφές, αξεσουάρ, κτηνιατρική φροντίδα, καλλωπισμό ακόμα και διασκέδαση. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, το ALMAPET  Περαίας. Στο 17ο χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας ,σε έναν χώρο συνολικά περίπου 1000m², καλύπτουμε την οποιαδήποτε ανάγκη των μικρών μας φίλων.

Στο ισόγειο του καταστήματος σας περιμένει  μια τεράστια ποικιλία σε τροφές και αξεσουάρ για όλα τα κατοικίδια   .  Το τμήμα του «ενυδρειακού» , με τα χρώματα και τις κινήσεις  των ψαριών και των ζωντανών φυτών, θα σας μεταφέρουν σε έναν άλλο  όμορφο κόσμο, τον «κόσμο του νερού».

Στον κάτω όροφο λειτουργεί μια πλήρως εξοπλισμένη κτηνιατρική μονάδα, για την κάλυψη οποιασδήποτε ιατρικής περίθαλψης των μικρών μας φίλων. Δύο πολύ έμπειροι κτηνίατροι σε άμεση συνεργασία με καθηγητές και χειρουργούς πανεπιστημίου ,είναι έτοιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε περιστατικό.

Στον επάνω όροφο του καταστήματος λειτουργεί το τμήμα «grooming», περιποίησης και καλλωπισμού με δύο βραβευμένες  groomer, με μεγάλη εμπειρία αλλά με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τους μικρούς μας φίλους. Στον ίδιο όροφο λειτουργεί και ο πρώτος «σκυλότοπος» στην Ελλάδα, ο σκυλότοπος του ALMAPET. Ένας  χώρος ειδικά διαμορφωμένος για κοινωνικοποίηση, εκπαίδευση και διασκέδαση ανεξαρτήτου φυλής ή ηλικίας. Το σκυλάκι σας «παίζει» σε έναν εσωτερικό και ασφαλή χώρο ενώ εσείς απολαμβάνεται τον καφέ σας με θέα την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πέραν όμως των ανωτέρω , υπάρχει και κάτι που δεν θα βρείτε ποτέ στο κατάστημά μας αλλά και σε κανένα κατάστημα της αλυσίδας μας. Δεν θα βρείτε σκυλάκια προς πώληση. Η φιλοζωία μας δεν μένει στα λόγια. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας είμαστε σε άμεση συνεργασία με όλες τις φιλοζωικές  της περιοχής ενώ ταυτόχρονα οργανώνουμε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη  «ημέρα υιοθεσίας ALMAPET».

Με την απόκτηση κάρτας μέλους Almapet έχετε έκπτωση 5% σε κάθε αγορά και συνεχή ενημέρωση για τις προσφορές μας.

Επίσης για όσους πελάτες δε μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημά μας, παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης προϊόντων στο χώρο τους, αυθημερόν χωρίς καμία χρέωση.

 

ΧΑΡΤΗΣ